Opzoek naar;

Hi!

Zoals jullie al weten schrijf ik over mijn zwangerschap en ver tot in het moederschap. Nou vind ik het leuk om alles, nou ja zo goed als alles, met jullie te delen.

Maar omdat ik niet de enige ben met een moeilijk proces voor het zwanger raken. Ben ik opzoek naar vrouwen die zwanger zijn en/of jonge moeders met een bijzondere zwangerschap/bevalling. Ben jij de gene waar naar ik opzoek ben? Lees dan rustig verder, wie weet komt er een samenwerking. 🙂

Waarom doe ik dit?
Zoals ik hierboven al een beetje beschreven heb, ben ik vast niet de enige met een moeilijk proces om in verwachting te raken van een kindje. Nou is het bij ons inmiddels gelukt. En loopt er een kleine meid van 15 maanden rond. Wij zijn door gelukkig en kunnen ieder moment nog van haar genieten. Nu verder waarom ik dit doe. Ik wil graag meerdere moeders/ouders hun verhaal laten doen. Wat gaat er door JOU heen? Hoe voelde JIJ je op het moment dat het lastiger ging? Hoe ben JIJ positief gebleven? Al deze dingen zou ik graag willen uitwerken voor andere vrouwen die het misschien moeilijk hebben om zwanger te raken. Om meerdere verhalen en ervaringen met elkaar te delen op 1 blog. Kunnen vrouwen elkaar helpen en steunen. Dit gun jij toch ook iedereen?

Wat kan je verwachten?
Ik zal vragen aan je stellen, en tevens vertel jij jou verhaal. Ik zal jou verhaal uitwerken en op mijn blogsite (deze website dus) plaatsen. Ook zou jou verhaal worden ook gedeeld op sociale media kanalen. Ik zal na jou verhaal een paar foto’s maken. Deze worden gebruikt om bij jou verhaal te voegen. Je gaat dus akkoord met het openbaar plaatsen van foto’s. Naast dat de foto’s gebruikt worden voor de blog, mag je zelf ook 2 foto’s uitzoeken. Deze zal je dan per mail toegestuurd krijgen. Gevestigd in Maarssen.

Heb je interesse of wellicht nog een paar vragen?

Vul het contactformulier hieronder in.

Laat hier weten waar je vraag over gaat.