Weekend zonder klussen

Voor sommige is het weekend begonnen, maar voor andere begint het vanavond of morgen pas. Het is maar een beetje hoe je het bekijkt. Ons weekend is in ieder geval vandaag al begonnen! YES!!

Vrijdag

Wij zijn in de ochtend eerst even naar de supermarkt geweest. Daar een kleine boodschap gedaan. En niet te vergeten, kruiden en briketten meegenomen. Want vanavond gaat de BBQ weer aan! 🙂 Mijn vriend wilt namelijk vanavond Pull Pork maken. Dit moet zo 8 uur op de BBQ liggen, dit hangt wel af van hoeveel KG je erop legt. Maar wij denken dat wij z’n 6 uur ongeveer nodig hebben. Verder zijn wij gewoon sportief met de fiets boodschappen wezen doen.

Vaak denk je dan even sportief te doen, door op de fiets boodschappen te doen. Maar puntje bij paaltje, kan je beter met de auto gaan. Vaak denk je dat je niet veel nodig hebt, maar voor je het weet fiets je met 2 fietsen en 2 zware tassen weer naar huis. Owja, en Tessel was ook gewoon mee, dat maakt het soms ook nog een beetje last. hihi. Voor nu zit ze ook nog voorop, wij weten ook niet wanneer ze eigenlijk achterop kan/mag.

Wat is het heerlijk om te weten dat dit de eerste weekend weer is zonder klus ergens in huis. Heerlijk genieten van het mooie weer, een rustige mooie en klare tuin 🙂 Wij hebben dit weekend verder geen plannen, op 1 afspraak na dan. Oh trouwens, dat hebben, nou ja heb ik wel. Ik moet vandaag naar de dierenarts weer voor onze hond Bobby. Hij had 3 weken terug ongeveer een bult bij zijn kaak. Deze was na bezoek aan de dierenarts aan het weg trekken. Maar sinds deze week is hij terug alleen op een iets lagere plek! Dus ik moet vandaag met Bobby weer naar de dierenarts. Ik zal jullie later vertellen hoe en wat verder met Bobby.

Zondag

Verder ga ik dit weekend met Tessel op baby date. Ik heb een moeder leren kennen met een leeftijd genoot van Tessel. Dat meisje is ook 15 maanden, en is ook in februari geboren. Wij gaan dan gezellig even naar Geertjes Hoeve. Een geitenboerderij waar ze tussen de geitjes kunnen zitten, waar ze kunnen spelen. Maar ook kunnen ze de geiten eten geven. Super leuk! Nu gaan we alleen dit keer met een vriendinnetje. Ik heb er zin in, en ik denk Tessel vast ook wel.

Up date Bobby 20.30 uur

Hierbij even een up-date van Bobby. Hij moet weer aan de antibiotica en pijnstilling. Dit keer niet 7 dagen maar minimaal 3 weken. Over 3 weken moeten wij dan ook weer op controle komen. Hij moet dan aanzienlijk verminderd zijn, zijn bult. Is dat niet het geval, dan moet hij onder een CT-scan. Helaas zijn dat hele dure grapjes. ? Ik hoop niet dat hij dat moet onder gaan. Anders zullen wij een doneer actie moeten starten. ? Op de CT-scan gaan ze dan kijken of er niet iets van een splinter of een grashaartje zit. Mocht dat het geval zijn, dan kan het ook nog zijn dat hij een operatie aan moet. ? Nog een duur grapje erbij! Laten we met z’n alle hopen op het beste!? Hij is nog net geen 2 jaar, volgende maand word hij pas 2. Ik ga heel hard duimen??

Hier zien jullie de bult bij Bobby zitten. ?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*