Ziekenhuis

Ziekenhuis

Oke, jullie zullen wel denken, alweer ziekenhuis? Wat is er allemaal met jullie aan de hand? Bij mijn vriend is er natuurlijk van alles in 1x meer bekend geworden wat hij heeft. Ik kramp al een tijd met buikpijn/last van mijn buik. Vanaf oktober ergens loop ik al bij de huisarts met mijn buik. Na 3 maanden wachten en alles te bekijken, moest ik naar het ziekenhuis toe.

Afgelopen februari had ik een afspraak in het ziekenhuis met een Darm Maag Lever arts (DML). Vond het allemaal best spannend. Want wat gaat er allemaal gebeuren? Stel ik me misschien een beetje aan? Dit allemaal ging door mijn hoofd bij de eerste afspraak. Eenmaal in de wachtruimte van de DML afdeling, zag ik nog meer patiënten wachten in de wachtruimte. Blij dat ik niet alleen was.

Na het een paar minuten werd ik geroepen door de arts. Die stelde mij een aantal vragen. Daarna ging hij aan mijn buik voelen met een paar vragen erbij. Maar na een paar keer op mijn buik te drukken op een plek wist de arts genoeg. Er moest een vervolg afspraak gemaakt worden met daarbij bloedprikken en ontlasting inleveren. De vervolg afspraak vond +-3 weken later plaats. Dit omdat ze vaak de uitslagen van het lab na ongeveer 2 weken zelf binnen hebben. En het vervolg afspraak was vandaag in de ochtend om 10.30 uur.

Dit keer gelukkig om de hoek, de eerste was in Nieuwegein! Maar goed, ik was netjes op tijd aangekomen, heb mezelf bij de receptie aangemeld. Maar om 10.40 uur werd ik nog niet geroepen. Even later hoorde ik de arts met wie ik een gesprek had aan de receptie vragen of ik er nog niet was. Zij gaf aan dat ik er al om 10.25 uur was, en ook aangemeld. Alleen ze heeft het dus blijkbaar niet goed doorgezet naar de arts, waardoor er een uitloop ontstaan is. Voor zowel mezelf als voor andere patiënten.

Ik had gelukkig geen bactierelen infectie of een ontsteking. Dat was allemaal prima. Alleen waar ze wel achter zijn gekomen, is dat 1 van mijn waardes extreem hoog was. Normaal hoort een waarde op de 50 te zitten met een uitschieter naar 200. Maar ik had er 1 van 400, dus een extreme uitschieter. Omdat het zn uitschieter is, willen ze een darm onderzoek gaan doen. Om te kijken of het echt is wat ze denken. Ze denk en stiekem weten ze het al, maar ze denken dus dat ik de ziekte van crohn heb. 😥 Deze ziekte zit in je darmen, en dit kan je alleen tegen gaan met medicijnen en bepaalde voeding weg te laten.

Nu is het alleen nog afwachten wanneer ik opgeroepen word voor het onderzoek. Ik zal jullie op de hoogte houden wanneer alles bekend is met wat ik heb.

Sporten

Eind van de middag ben ik even gaan sporten samen met veiend lief. Dit keer niet de fiets maar gewoon de scrosstrainer. Nu ik zo een paar weken aan het sporten ben, merk ik aan mezelf dat ik me der echt goed door ga voelen. Dus voor nu zal ik ook wel even door blijven sporten. Gisteren geweest, vandaag en als het goed is ga ik morgen weer met m’n schoonzus. Maar dat kijken we een beetje per keer!

Ik heb vanmiddag weer de 200 cal verbrand. Zelfs meer? Maar liefst 235 cal! Dus dat blijf ik goed doen. Als ik dit zo iedere keer blijf volhouden, dan word het nog wat met me. Haha

Ik wens jullie allemaal een fijne avond!😘

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*