Wat een weer.

Wat was het gisteren mooi weer! Stiekem was het wel een beetje te mooi. Zo gauw je iets ging doen begon je spontaan te zweten. Het was gisteren plus minus 28 graden bij ons. En ze zeggen dat het vandaag tegen de 30/31 graden gaat worden. Nog warmer, nog minder doen.

Jullie doen waarschijnlijk ook niet veel met dit weer. Wellicht naar het strand of iets anders met water. Maar dat doe ik/wij niet. Ikzelf schaam voor mezelf, dit is omdat ik mezelf te dik vind. Daar probeer ik al heel lang verandering in te brengen. Ook hier kan ik een heel blog over schrijven. Wellicht dat ik dat wel ga doen in mijn volgende blog.

Terug naar deze dag. Geen strand, geen water om volledig in te zwemmen. En Tessel doen? Mag zij ook niet zwemmen? Tuurlijk wel, zij mag zeker wel zwemmen. Wij hebben een zandbak schelp. Ik denk dat iedereen dat wel kent. Daar hebben wij dan zand in zitten en met minder weer zit hij dicht. Maar met mooi weer staat hij open en zit er in de andere kant water in. Daar kan Tessel dan uitgebreid mee spelen , in zitten en lekker mee kliederen.

Gisteren hebben wij ook heerlijk gebbqd. Nou ja, bbqen? Wij hebben onze mooie braai aangezet. Weet je nog wat dat is? Niet? Hier kan je het terug lezen. Heerlijk was het weer, een paar kant en klare producten. “Goedkoop vlees” en een paar goeie lappen , echte stukken vlees op de braai. Broodjes met sate en andere smeer spullen erbij. En wij hebben heerlijk genoten.

Omdat het vandaag zo warm gaat worden, dat onze hond Bobby ook maar even gaat zwemmen. Hij vind het ook altijd heerlijk om te zwemmen. Als we langs een stukje water lopen wat hij vertrouwd , kijkt hij ons aan of hij erin mag. Als hij “toe maar” hoort dan weet hij dat hij dan het water in mag. De kinderen afkoelen. Maar ook de dieren horen afgekoeld te worden.

Hoe zorgen jullie ervoor dat jijzelf, kinderen en of dieren goed afkoelen?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*