Verrassing

Het is alweer even geleden dat jullie wat van mij hebben gehoord. Soms is het wel eens lastig om te bedenken waar ik nou eens over zou gaan schrijven. Maar inmiddels heb ik al het een en ander mee gemaakt.

Verrassing

Afgelopen vrijdag is mijn vriend naar het ziekenhuis geweest. Hij heeft te horen gekregen dat hij 80% kans op reuma heeft. En dat ook nog eens op z’n jonge leeftijd. Daarnaast belast hij zijn voeten ook nog eens verkeerd, waardoor hij nu doorgezakte voeten heeft. Ik vind dit echt naar/vervelend voor hem. Graag wil ik mijn vriend eens verrassen. Maar hoe kan je je vriend nou eens op een leuke manier verwennen? Wel denkend aan dat wij een dochter hebben. Hihi. Jullie zullen ook wel denken, waarom zet je het in je blog dat je een verrassing wilt voor hem? Nou dat is puur omdat mijn vriend niet altijd mijn blogs leest. En ik meestal als hij thuis komt ben ik al thuis, dan kan ik het een beetje in de gaten houden tijdelijk.. Hahah
Heb jij een idee, of wellicht meerdere ideeën? Laat het dan even in een reactie weten. KOM MAAR OP MET DE TIPS!! 😁 Dankjewel!

Inkomstenbelasting

Ja ja, ook de brieven zijn weer ontvangen voor het aangeven van je inkomsten. Heb jij deze brief ook al gehad? Vul jij hem zelf in, of laat je het door iemand anders doen? Wij hebben het wel zelf gedaan. Maar wat is dat een gedoe soms. Het ene moment gaat het via mijn partner, het andere moment gaat het via mij. Dan staat alles al ingevuld en is alles al gecontroleerd. En het andere moment staat het ingevuld, maar staat het verkeerd in de cijfers. Jeetje wat een gedoe. Wat ik jullie wel kan adviseren is dat je vooral goed moet na kijken en vooral na lezen/controleren dat alles goed is ingevuld. Zou zonde zijn dat je minder terug krijgt omdat er 1 cijfer verkeerd stond, toch? Ik wens iedereen heel veel succes met het invullen van de belasting.

Laten jullie nog een reactie achter wat een leuke verrassing voor mijn vriend is? Zowel met zn 2e als alleen als met zn 3e. Dankjewel! 💋

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*