Verrassing

Een verrassing, je kent het wel, leuk om te geven maar spannend om te krijgen. Nou z’n dag heb ik vandaag. Mijn vriend zegt denk ik al 3 weken, ik heb iets leuks voor ons geregeld, maar voor jou is het een verrassing. Onze dochter gaat vandaag dan ook bij opa en oma slapen. Wij brengen haar tegen 11.00 uur daar heen. En om 13.00 uur begint de verrassing. Al weken ben ik aan het raden wat het kan zijn. Maar tot heden is het mij nog steeds niet gelukt. Het is zowel binnen als buiten.

Tijdens het typen van deze blog is het 07.45 uur. Dochter lief heeft net gegeten, maar gooit haar beker melk gewoon even op de grond. 😡 Daar werd ik net even goed boos om. Nou maar even onze hond Bobby uitlaten. En vanavond na mijn verrassing jullie ook maar even op de hoogte stellen met wat de verrassing was, en hoe ik het vond!

Inmiddels is het alweer tijd om te gaan. Eerst onze dochter en onze bullen man bij opa en oma brengen. We hadden afgesproken dat ze daar in de middag ook zou gaan slapen. Anders word het lastig, dan zou oma hier heen moeten. En na haar slaapje zou ze dan als nog naar opa en oma moeten. Dit was daarom een stuk makkelijk.

Eenmaal bij opa en oma moesten we weer wachten tot +- 13.15 uur. Maar gezien ik niet weet wat we gingen doen, gingen we toch eerder weg om onder weg te eten. 3x Raden waar we gingen eten?🤔 Bij de MAC ! Oeps, zo ongezond, maar wel even lekker voor tussendoor een keer. Onderweg in de auto weer verder naar onze bestemming, vroeg mijn vriend nog een aantal keer of ik wist wat we gingen doen. Nee schat, dat weet ik niet. Mijn ideeën zijn een beetje op geraakt.

Tot we bij de bestemming waren, zag ik een klein bordje met : Ons Gaan Braai. En toen ik dat las wist ik gelijk wat het was. Een braai workshop. 👩🏼‍🍳👨🏻‍🍳Nou bleek dus dat ik het al geraden had, maar dat mijn vriend gewoon nee zei. 😷 Puur omdat hij het spannend wilt houden. Anders was de verrassing natuurlijk weg. Uiteraard snap ik dat wel, verrassing vind ik leuk, maar vind fijn om het van te voren te weten. Haha😜

De workshop was geplant van 14.00 tot 18.00 uur, maar het liep een beetje uit. Het word 19.15 uur, maar dat was niet erg. Het was erg gezellig, verschillende tips en ideeën opgedaan. Volgende workshop word : alles over vlees. Dus waar komt welk stukje vlees vandaan, waarom word dat ene stukje vlees zo genoemd enzovoort. Dit is een workshop waarvoor wij even moeten sparen. Maar dan heb je ook zeker wat!👌🏻

Wat voor workshop zouden jullie graag willen doen??

Braai workshop

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*