Online fotografie cursus

Fotografie, het is wat. Fotograferen, en dan kan je het beste op de diafragma letten of juist weer niet. Er komt zo veel bij kijken bij het goed en juist fotograferen. Dat ik dacht van weet je wat, nu de aanbieding er is, ik ga me aanmelden. Maar wat houd het nou in z’n online training/cursus?

Je leert onder andere veel verschillende woorden/benamingen kunnen. Daarbij krijg je na iedere blok, zijn er 7, een huiswerkopdracht. Je gaat dan oefenen met wat je hebt geleerd in die blok, en je zet hem daarna op een besloten Facebook Groep. De gene die de training geeft geeft dan reactie op jou foto(‘s). Naderhand daarvan ga je verder oefenen.
In iedere blok word er een onderwerp besproken doormiddel van een filmpje. Dat is wel fijn, want dan kan je ook echt zelf meekijken met de uitleg. Plus dat je zelf je eigen camera erbij kan houden.

Hij verteld niet alleen over hoe je moet fotograferen. Maar ook dat je het juist moet doen! Door het te doen , leer je je camera kennen. En als je je camera kent, kan je mooie foto’s maken. Deze cursus helpt je dan daar ook echt bij. Je kan het ook nog eens op je eigen tempo doen. Na het aanmelden heb je ook nog eens 1 jaar de tijd tot alle info.

De cursus heeft 8 fotografie lessen. En bij iedere les krijg je een huiswerkopdracht. Deze foto plaats je op de groep voor eventuele feedback. Dit moeten echter steeds minimaal 2 foto’s zijn. Zo kan je namelijk het verschil zien tussen de standen die je kan gebruiken. Het klopt, ik val een beetje in herhaling. Maar dat is meer omdat je dan geen zorgen hoef te maken over de opdracht. De opdrachten vallen namelijk allemaal wel mee. Je moet het alleen allemaal onder de knie zien te krijgen!

Onze kleine draak als model!

Fotografeer jij ook graag? Zoja, wat vind je het leukst om te fotograferen?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*