Oeps, verkeerd gekocht.

Sommige van jullie hebben daar vast ook wel eens mee te maken gehad. Je hebt iets gekocht, maar het was niet het juiste wat je gekocht had. Eerst denken dat de shop, waar je het vandaan hebt, het verkeerd heeft gedaan. Maar puntje bij paaltje, ga je beter kijken en zie je dat je zelf iets verkeerd heb besteld. Oeps wat doe je nu? ?

Dit heb ik dus zo ongeveer meegemaakt. Tegenwoordig kan je alles online bestellen, via chat, via facebook, enzo. Maar sommige bedrijven hebben zelfs contact via de Whats App. Zo had ik dus contact met een bedrijf die echt hele leuke kleren had/heeft voor onze dochter lief. Meneer stuurde foto’s van kleding ik gaf aan wat ik leuk vond, en vroeg uiteraard de prijs. Toen ik de prijs hoorde dacht ik, oh valt mee, prima te doen. Dus gevraagd of hij factuur kon maken. Zo gezegd zo gedaan. ??‍?

Ik netjes alles betaald en dezelfde dag werd bet nog verzonden. Bij ontvangst bleek het niet 1 shirt, niet 2 shirts, maar een set van 6 shirts te zijn. Wat heb ik gedaan!?!? Later bleek dus dat ik bij een groothandel kleding had besteld. Nou heb ik voor Tessel kleding liggen tot maatje 164. Nou zou je zeggen, dat is toch niet heel erg. Nee, normaal zou ik ook zeggen van niet. Maar wel als je 3 kledingstukken hebt besteld. En dus 3×6 setjes hebt, van 18 stuks totaal. Oeps, en nu?

Oke! Dit ga ik dus niet bewaren. Ik ga dit maar verkopen! Wat moet ik er anders mee? Bewaren tot ze zo oud? Nee, dat vind ik zonde. Vandaar dat ik ze maar ga verkopen! Dus heb jij interesse, en wil jij een shirt of short natuurlijk, stuur mij even een mail. Zet in de mail het volgende ; welke shirt of short je wilt en de maat. Niet te vergeten, of je het wilt laten verzenden of dat je het wilt ophalen. ?

Enige wat ik vraag is €12,95 voor 1 items exclusief verzendkosten. En ik stuur het graag naar je toe! De maten die ik nog heb zijn; 116, 128, 140, 152 en 164. Van elk kledingstuk heb ik 1 maat. Dus 1x 116 van de short/shirt/shirt. Daarom is op ook echt op?

Tot de volgende keer weer. ??‍?

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*