Nog 2 dagen tot de dag!

Werk

Het is vandaag alweer halve wegen de werkweek! Wat vliegt de tijd toch. Vandaag had ik ook wel een lekker dagje op mijn werk. Eerste gedeelte op de groep zelf staan, kinderen verzorgen enzo. En tweede gedeelte heb ik meer bijzaken gedaan. Denk aan, kind gegevens, kinderen die naar een andere groep zijn, hebben de leidsters de gegevens nodig van het kind die bij hun nu op de groep zit. Maar ook voorbereidingen zoals, moederdag cadeautjes. Daar moesten 12 rozen voor getekend worden, die zijn nu af. Een extra ding wat ik ook gedaan heb, maar geen moet is, is de keuken een beetje opruimen. De vaatwasser in en uit ruimen, want dat moeten we ook allemaal zelf doen! Voor ik het wist was ik vandaag alweer klaar met werken. En voor het eerst dat ik ook eerder thuis ben dan mijn partner. Haha. Nu kan ik ook rustig tot het onderzoek wachten.

Donderdag (morgen)

Morgen moet ik beginnen met een vies drankje te drinken. Dit heeft invloed op mijn ontlasting. Het gaat dan van dik naar dun, tot zo dun dat het water word. Verder in de details zal ik maar niet gaan. haha. Maar goed dat drankje moet ik dus donderdag middag mee beginnen. En ik moet dan 1 liter op drinken. Het liefst meer zeggen ze. En dan voor vrijdag ochtend half 8 moet ik de andere liter op drinken. Ik moet in totaal dus 2 liter van het vieze spul gaan drinken, voordat vrijdag het onderzoek gaat beginnen. Het is nog even spannend hoe alles gaat lopen. Want ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. En ik heb het idee dat ik ook 1 van de weinige ben die straks daar zo jong is nog! Maar we wachten rustig af, voordat het onderzoek gaat beginnen. Gelukkig gaat mijn partner mee, en past opa even op Tessel, zodat wij even rustig kunnen afwachten/zitten. Anders zijn wij natuurlijk continu bezig met haar, ipv het voorbereiden op het onderzoek.

Ik houd jullie op de hoogte! Jullie zullen vrijdag weer wat van mij horen hoe het allemaal gegaan is. Tot snel!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*