Nieuwe tuin

Yes! Eindelijk hebben wij een nieuwe/mooie tuin. Wij hebben sinds wij eigenlijk hier in dit huis wonen helemaal geen schutting gehad. Wij hebben altijd geleefd tussen de schuttingen van de buren.

Na lang zoeken, overleggen met de buren. Kijken wie er mee wilde doen met een nieuwe schutting plaatsen. Hebben wij eigenlijk een schutting gevonden die wij allemaal mooi vonden. Oke, dat hebben wij nu met zn alle uitgezocht. Nu moeten wij naar de volgende stap. Kijken en iemand zoeken die het voor ons wilt plaatsen. Wie zou dat kunnen zijn? Nee hoor, grapje. Mijn vader is timmerman, en hebben aan hem gevraagd of hij het wild maken. Als het niet lukt of hij dan wel voor ons wilt uitrekenen hoeveel planken en palen wij nodig hebben, zodat wij wel het hout alvast konden bestellen.

Voor meer info wat mijn vader zoal doet. Van grote tot kleine opdrachten, kunt u kijken op www.niekdekruijf.nl

Gelukkig had mijn vader er wel tijd voor en zin om het voor ons de plaatsen. Het zijn gelukkig ook niet zo veel schuttingen die er gezet moeten worden. Het gaat om 3 schuttingen, van 2 huizen, dat is dus prima te doen. 3 Weken geleden hebben wij alles besteld. 2 Weken geleden is alles geleverd. En dit weekend was alles af. Hij had het in 3 dagen staan, eigenlijk in 2. Maar omdat er soms moeilijke momenten tussen zaten. Onder andere wortels die nog van een oude boom, die moesten weg. Regenpijn van een veranda die in de weg zat en dus aan de kant moest en later weer terug geplaatst moest worden.

Maar wat ben ik blij dat de schutting nu staat. Wij kunnen nu heerlijk in de tuin zitten. Zonder naar twee verschillende schuttingen te kijken. De tuin is dan nu voor ons ook echt, maar dan ook echt, helemaal af!
Mijn vriend heeft zijn BRAAI die hij heel graag wilde. Ik heb mijn SCHUTTING die ik graag wilde hebben. Wij hebben met zn alle rust in de tuin. En tevens is het ook gelijk een veilige tuin geworden voor onze dochter. Maar ook voor de hond! Hij kan weer spelen zonder dat hij ergens in kan vallen, of dat hij zijn balletje kwijt is dat aan de andere kant van de schutting ligt. Deze zomer gaan wij volop genieten van de tuin en de zon!

Bedankt pa voor het maken van de schutting!

Bedankt buren voor het waar maken van de nieuwe schutting!

De nieuwe schutting, zowel onder als voor de veranda!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*