Netflix

Wie kent het niet? Netflix! Wij doen met 2 huizen samen 1 account, hoe makkelijk en fijn is dat. Dit scheelt weer in de kosten per maand. Niet dat het heel duur is, maar toch. Iedere euro die je kan besparen is er 1.

In deze blog vertel ik jullie welke serie/film ik nou echt leuk vind, en welke ik ook helemaal heb gekeken. Daarbij zal ik de samenvatting ook toevoegen, zodat je gelijk weet waar het over gaat. En ik vertel waarom ik het een leuke serie/film vond!

Series
Titel:
 La Casa De Papel
Samenvatting: De professor huurt een jonge dievegge en 7 andere criminelen in om de Koninklijke Munt van Spanje te overvallen. Gijzelingsonderhandelaar Raquel legt contact met de Professor. Een van de gijzelaars heeft een cruciale rol in het plan van de dieven.
Waarom: Het heeft bij mij even geduurd voordat ik deze serie leuk vond. Mijn vriend begon met deze serie te kijken. in het begin vond ik het ook helemaal niks. Maar hoe vaker die keek, en hoe vaker in mee ging kijken, begon ik het ook leuk te vinden. Totdat ik tegen hem zei, nu mag je hem niet meer alleen kijken, want ik vind het ook een leuke serie. Dit is omdat ik wel een beetje van actie enzo houd. Spaans is daarbij ook wel een mooie taal. En tevens is dit ook gewoon een goede serie!

Titel: Reign
Samenvatting: De nog minderjarige Mary Stuart reist naar Frankrijk om haar verloofde, de Franse kroonprins, te ontmoeten. Zijn moeder, koningin Catherine, wil het huwelijk voorkomen. Mary en Francis proberen de Engelsen te overtuigen dat hun verloving sterk is, terwijl Catherine jaagt op een getuige die haar samenzwering tegen Mary kan onthullen.
Waarom:  Over Reign hoef ik maar weinig te zeggen. Ik houd wel van die tijd hoe het daar ging. Hoe de kledingdracht was. Heerlijk, soms dacht ik , kan ik maar even terug in de tijd. Maar wel zodanig dat ik ook die tijd even heb kunnen meemaken. Daar word veel met paarden gereden, ben gek op paarden. Hadden de vrouwen geen werk, maar moesten wel luisteren naar de man. En werd slaan geaccepteerd, dat vind ik dan wel minder, maar verder top! De serie zelf gaat dan ook over een jonge vrouw, en ikzelf ben ook nog relatief jong. Niet extreem jong meer, maar daardoor maakt het ook een leuke serie!

Titel: Once Upon a Time
Samenvatting: Wanneer Emma Swan wordt bezocht door de 10-jarige jongen die ze lang geleden voor adoptie heeft afgestaan, brengt ze hem terug naar zijn pleegmoeder in Storybrooke. Regina probeert Emma weg te krijgen uit Storybrooke en Henry’s leven. Ondertussen komt informatie over de vloek van de boze koningin aan het licht.
Waarom: Deze serie gaat over verschillende sprookjes films door elkaar heen. Doordat ik al deze films heb gezien, weet je een beetje wie welke personage speelt. Zo word er ook echt gesproken over sneeuwwitje, kapitein haak, doornroosje, zelfs Elsa speelt in deze veel. Houd jij niet van dit soort ideeën, dan zal ik hem ook echt niet kijken. Al hoewel het wel zeker het proberen waard is.

Films
Titel: Baywatch
Samenvatting: Om hun strand te redden, onderzoeken strandwacht Mitch Buchannon en een voormalig olympiër een crimineel complot dat de toekomst van de baai in gevaar brengt.
Waarom: Ja daar kan ik wel veel over zeggen waarom ik deze film leuk vind. Dat komt omdat er een goede acteur in zit. En er zit ook 1 in die ik toen wel “knap” vond, Zac Efron! maar goed, wie van de meisjes vond dat niet. De meiden kring waar ik mee omging vroeger, die hadden het ook vaak over films waar hij in speelde. Haha.

Titel: Mamma Mia!
Samenvatting: Op een Griekse eiland Kalokairi raakt een alleenstaande moeder van streek als haar dochter drie van haar moeders ex-minnaars uitnodigt voor haar huwelijk.
Waarom: Een hele oude film, maar z’n leuke film om dit met je moeder samen te kijken. Ikzelf vind het echt een leuke romantische film. Maar daar houd ik wel van. Er word er veel in gezongen, en dat vind ik ook super leuk! Ik ga namelijk altijd mee zingen met de liedjes. haha.

Titel: Bloed, Zweet & Tranen
Samenvatting: Deze biopic toont het leven van de populaire zanger Andre Hazes: zijn jeugd, zijn groeiende bekendheid en zijn strijd met alcoholisme.
Waarom: Wie kent deze film niet? Het is een film dat in een paar uurtjes een kleine ingreep geeft over het leven dan Andre Hazes. Zelf vind ik zijn liedjes erg leuk, en nog steeds. Nu ik deze film heb gezien, zie je toch af en toe schokkende dingen in het leven voorbij komen.

Heb jij een leuke Nexflix serie of film die ik ook zeker moet zien? Laat het achter in een reactie

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*