Lezers en volgers

Ken je dat ook? Dan heb je jezelf helemaal uitgesloofd om een Facebook Pagina aan te maken, zodat je meer interactie met je lezers/volgers kan hebben. Maar dan heb je op je Pagina heel weinig volgers, maar op de site zie je nu dat je unieke lezers omhoog gaat. 🧐 Natuurlijk is dat ook goed, maar ik zou het ook super leuk vinden als lezers mij Pagina volgen.

Waarom meer op mijn pagina?

Ja, waarom eigenlijk?! Zoals ik al eigenlijk had verwoord is omdat ik meer interactief met de lezers bezig wil zijn. Dit kan bijvoorbeeld zijn, als ik twijfel over een onderwerp/thema , dan zal ik deze vraag op mijn pagina stellen. Naderhand daar van zou ik de blog wel of juist niet schrijven. Zo weet je precies wat jou volgers wel, of juist niet leuk vinden om te lezen. Uit eindelijk schrijf je voor je volgers/lezers die jou volgen. Zo heb ik nu de vraag gesteld op mijn Pagina of jullie het leuk vinden als ik vertel waarom ik ben gaan bloggen. Tot op heden zijn er nog maar 2 stemmen, puur omdat ik momenteel nog niet zo heel veel vind-ik-leuks heb op mijn Pagina.

Ik hoop stiekem doormiddel van deze blog nog een paar vind-ik-leuks erbij te krijgen. Waardoor mijn vragen beter geantwoord worden. En dat ik nog beter kan blogger naderhand van wat mijn lezers leuk vinden! Wil jij mijn Pagina op Facebook volgen, en mee denken/stemmen waar ik over moet bloggen? Klik hier 🙂 Uiteraard heb ik ook instagram, als je het leuk vind, mag je mij uiteraard ook op insta volgen. Klik hier voor insta.

Volgers op de site

Ik merk dat ik de laatste tijd een beetje ups en downs heb met mijn website. De ene keer kom ik net bij de 300 lezers, maar soms haal ik ook makkelijke de 1000. En dan heb ik mijn eigen IP uit gezet. Dat wilt zeggen, wanneer ikzelf op mijn site kijk, dat het niet mee gerekend word op een lezer. Anders kan ik iedere dag wel op de site kijken, en ieder uur. Dat is niet eerlijk en ook niet netjes tegenover andere bloggers. Door “unieke” volgers, zo noem je ze, weet je wel echt zeker hoeveel lezers je blog hebben gelezen. Ik probeer voor mezelf in ieder geval elke maand minimaal 500 lezers te behalen. Meer is uiteraard nog beter, maar met 500 ben ik al blij! Tijdens het typen van deze blog heb ik de 500 al gehaald. Ik zit zelfs op de 695 lezers, gewoon bijna 700 lezers.. Super blij!

Op welke site volgen jullie mij? Of misschien wel op alle 3.. Laten jullie het weten. 🙂
– Insta
– Facebook
– website

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*