Minder geblogd/leuke haartjes

Tijd niet geblogd

Zoals jullie kunnen lezen in de titel, heb ik de afgelopen tijd een stuk minder geblogd. Dit komt omdat ik per april ben begonnen bij mijn nieuwe werkgever. Bij deze werkgever werk ik meer dagen dan dat ik eerst deed, waardoor ik dus nu ook een stuk minder tijd heb om een blog te schrijven. Uiteraard probeer ik en wil ik ook minimaal 1x in de week een blog schrijven over hoe die week is gegaan en wat ik allemaal die week heb meegemaakt. Ik zal dan niet overdrijven om alle dagen iets te beschrijven. Maar ik kan wel iets vertellen als we iets gedaan hebben, als we meer weten van iets. Om zo toch mijn persoonlijke blog bij te houden. Het zou jammer zijn als niemand meer mijn blog leest, omdat ik even minder tijd heb. Dus ik ge proberen zo nu en dan even tijd te maken voor mijn blogs.

Leuke haartje

Vandaag heb ik Tessel haar haar weer mooi gemaakt. Nou ja mooi, meer leuk gemaakt. Ze krijgt natuurlijk steeds langer en langer haar, waardoor je dus ook steeds meer en leuker haar haar kan gaan doen. Eerst was het alleen 1 staatje, daarna waren het 2 staartjes midden op haar hoofd. En nu kon ik 3 staartjes achter elkaar maken. Zodanig, dat het eerste staartje in de 2de kon, en de 2de in het 3de staartje kon. Ik word hier zo blij van dat ik steeds meer met haar haar kan doen. Oke, het haar is nog niet lang genoeg met wat ik graag wil. Maar er komt een begin. Nu vraag je je misschien af, wat wil je dan kunnen met haar haar? Ik zou graag haar haar willen invlechten, hele kleine vlechtje erin willen zetten en een keer een hele mooie grote knot erin. Maar nog even geduld, voor je het weet is het zo ver. En dan zal ik er zeker een foto van maken en hier in een blog laten zien. 🙂

Korte vragenlijst

Omdat ik graag mijn lezers iets wil laten lezen wat ze echt leuk vinden om te lezen. Heb ik een kleine korte vragenlijst gemaakt. Mijn vraag aan jullie is, zouden jullie deze vragenlijst voor mij willen invullen? Als je dat wilt doen dan hoef je allemaal hier te klikken. Dan bedank ik je bijdeze in ieder geval alvast voor je tijd en voor het invullen!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*