7 reden waarom ik blog

Een paar dagen geleden vroeg ik jullie of jullie het leuk zouden vinden om te lezen waarom ik nou eigenlijk blog. Daarbij zal ik ook bij elke reden uitleggen waarom ik die reden heb. Zo heeft iedere reden wel iets anders, waarom die reden is ontstaan.

Hier vind je de 7 redenen waarom ik blog.

 1. Ik houd van schrijven/typen.
  Zoals jullie hebben kunnen lezen bij “over mij”, konden jullie lezen dat ik dyslexie heb. En nu zien jullie hier staan dat ik het leuk vind om te schrijven. Ja! Inderdaad dat klop, schrijven vind ik leuk. Dit is omdat ik graag met mijn vingers/handen bezig ben. En ik vertel graag mijn verhaal, mijn beleving die ik zoal ervaar.
 2. Mijn ervaringen kunnen delen met anderen.
  Omdat ik niet de eerste ben om niet zwanger te raken, maar ook zeker niet de laatst ben, bij wie het op een natuurlijk manier niet lukt. Kan ik mijn ervaringen delen met andere stellen. Denk aan , hoe om te gaan met weer een negatieve test. Of ik verlies bloed tijdens mijn Zwangerschap.
 3. Nieuwe dingen ontdekken. Wanneer je eenmaal mama of papa bent geworden, merk je dat jezelf ook allemaal nieuwe dingen leert kennen. En nieuwe dingen waarmee je moet leren om gaan. In mijn blogs lees je geregeld dingen wat nieuw voor ons is. Daarbij lees je gelijk wat wij hebben toegepast en of dat juist wel of niet hielp.
 4. Leuke samenwerkingen. Wanneer je ook een blog schrijft, kom je soms ook met bedrijven in aanmerkingen. Sommige bedrijven kunnen tot een leuke samenwerking ontstaan. Denk aan een review schrijven over een product. Of een nieuw kledingstuk promoten, wat een winkel net nieuw heeft ingekocht. Hoe leuk is dat?! Daarbij mag je soms ook de producten zelf behouden. ?
 5. Het is gewoon leuk! Wat kan ik hier aan toevoegen. Ikzelf vind het heel leuk om te bloggen. Ik heb niet altijd de tijd om te bloggen, maar zo gauw die er is ben ik aan het bloggen. Tijd met mijn gezin is natuurlijk ook erg belangrijk!?‍?‍?
 6. Vloggen…. Nou ben ik al een tijdje bezig met bloggen. Maar mijn vriend wilt misschien gaan vloggen. Ik zal dan dus een leuke camera vrouw zijn. Hij vlogt en ik blog! Oke, geen reden waarom ik blog. Maar vond hem leuk om hem er tussen te doen. ?
 7. Beter bereik. Naast dat ik op Facebook en Instagram mensen kan en wil bereiken. Kan ik nu ook lezers bereiken die geen gebruik maken van deze twee sociale media’s. Waardoor mijn bereik groter is dan alleen op de sociale kanalen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*